Lex Pepping, Project Director Ontwikkeling Lelystad Airport

Lex Pepping levert resultaten. Dat doet hij door zijn teams maximale vrijheid te geven om te doen waar ze goed in zijn, maar altijd de eindverantwoordelijkheid te behouden. Hij is een zeer ervaren professional (IPMA-A certified Project Director) op het gebied van project- en programmamanagement.

Was namens Schiphol Group eindverantwoordelijk voor onder meer het Bagage uitbreidingsprogramma 70MB (> 700 miljoen euro) en de recentelijk voor de Ontwikkeling Lelystad Airport.

Op dit moment is hij Programmamanager Landzijdige Veiligheid op Schiphol, een programma dat door de ontwikkeling en uitvoering van ruim 70 asset- en non-asset projecten een antwoord moet bieden aan de toenemende dreiging van terrorisme.

Een schijnbaar traditioneel project, maar is dat wel zo? Zijn er misschien niet onbewust ideeën uit de Agile Mindset toegepast? Dat ontdek je op 27 November 2019, inschrijven>>.

Lex heeft veel ervaring met leidinggeven aan teams in projecten waarbij functioneel specificeren, Best Value Procurement, systeemgerichte contractbeheersing en systems engineering een belangrijke rol spelen.

Daarnaast is hij assessor namens IPMA zowel in het beoordelen van internationale projecten (IPMA Global Project Excellence Awards) als in het certificeren van individuele projectmanagers (bij IPMA-certificeringen).